Het huis

De begane grond

Hier bevindt zich de woonkamer voorzien van plavuizen vloer met een grote openhaard. Het balkenplafond en de nisjes in de muren zijn nog afkomstig van het kasteeltje dat zich in het dal bevond en door de bouwer van de stuwdam moest worden afgebroken. De bouwer van de stuwdam is ook degene die het huis heeft gebouwd. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras met een schitterend weids uitzicht over het meer.

De keuken met zeer ruime voorraadkasten is van alle gemakken voorzien: over afwasmachine etc.

De royale eetkamer met een grote eettafel biedt plaats aan wel twaalf personen

Daarnaast zijn er op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer.

De verdieping

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WSTa5.jpg

Hier bevinden zich de twee ouderslaapkamers, nog drie tweepersoonsslaapkamers en de tweede badkamer met douche en toilet.

Deze vijf slaapkamers zijn allemaal voorzien van mooie houten vloeren.

 

Onder het huis

treft U naast de (afgesloten) garage in de kelder / hobbyruimte een extra koelkast, de wasmachine, een droger, een aparte centrifuge en de diepvrieskist aan.

De garage biedt plaats een twee auto’s

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is u1.jpgDoordat het huis beschikt over een aparte eetkamer, twee badkamers en twee royale ouderslaapkamers is het huis heel geschikt om met twee (grote) gezinnen een gezamenlijke vakantie door te brengen, met behoud van privacy !!
Rondom het huis zijn er meerdere terrassen en zitjes, in de zon, uit de zon, voor elk wat wils.
Kinderen kunnen er heerlijk (en veilig !) spelen, direct bij het huis, aan het water of in het bos dat bij het huis hoort.